Προφίλ εταιρείας

Η ΔΑΛΙΚΟ είναι ηγέτης στον κλάδο της κατασκευής, εισαγωγής και διανομής προϊόντων κορυφαίας ποιότητας για τους τομείς των κατοικιών, των κατασκευών και των δημόσιων έργων.

Η ΔΑΛΙΚΟ ιδρύθηκε το 1976 και είναι πρωτοπόρος στην κατασκευή οικολογικών υλικών για κατασκευές, πλακοστρώσεις και δημόσια έργα, τηρώντας τα αυστηρότερα πρότυπα του κλάδου. Η γκάμα των παραγόμενων προϊόντων μας περιλαμβάνει πλακόστρωτα εξωτερικών χώρων, διακοσμητικά κράσπεδα, κράσπεδα και πλάκες πεζοδρομίου, τσιμεντόλιθους που διατίθενται σε πολλαπλά χρώματα και σχέδια, κεραμίδια οροφής από σκυρόδεμα και τσιμεντοσωλήνες, όλα ποιοτικά ελεγμένα υπό τις αυστηρότερες συνθήκες για να διασφαλίζεται η συμμόρφωση με τις τοπικές και ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Η σειρά μας συμπληρώνεται από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων από γνωστούς διεθνείς προμηθευτές και κατασκευαστές, όπως τζάκια και σόμπες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, διακοσμητικές πέτρες, παράθυρα οροφής και αξεσουάρ, βιομηχανικές καμινάδες, δομικές πλάκες και πολλά άλλα.

Τα τελευταία χρόνια η ΔΑΛΙΚΟ δημιούργησε την ιδιόκτητη σειρά θερμομονωτικών τούβλων KLIMALITE, το πιο προηγμένο υλικό που προσφέρει η σύγχρονη κατασκευαστική βιομηχανία. Αποτελεί αντικαταστάτη των συμβατικών τούβλων, τηρεί τα ευρωπαϊκά πρότυπα και προσφέρει ανώτερα πλεονεκτήματα έναντι άλλων λύσεων όσον αφορά τη θερμομόνωση, την ασφάλεια, την αντισεισμική προστασία, την ταχύτητα κατασκευής, την οικονομία και το σεβασμό στο περιβάλλον. Με την ευκολία στη χρήση και την εξαιρετική αντοχή του, το KLIMALITE χρησιμοποιείται στην κατασκευή κατοικιών και μεγάλων βιομηχανικών έργων.

Στη διάρκεια της μισού αιώνα ιστορίας της, η εταιρεία μας έχει διατηρήσει τις αξίες της για ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, καθιστώντας το όνομα ΔΑΛΙΚΟ συνώνυμο της ποιότητας και του σεβασμού προς τον πελάτη.


About us image
33000+

Πελάτες

13

Αντιπροσωπείες

2

Καταστήματα

90+

Μεταπωλητές

Ιδρυτής

Νίκος Κόσης

Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Οι αντιπροσωπείες μας

A Fire Design
Italkero
Focotto
Fakro
Xaralyn
Metalfire
Superior
Cement Plus
Phomi
Promat
Rowmat
Metaloterm
Hellas Stones
Piazzetta
Offer

Micaela

ΑΠΟ €1636
-> ΠΡΟΣΦΟΡΑ €1145 / σόμπα
Λεπτομέρειες
Offer

Sibilla

ΑΠΟ €2255
-> ΠΡΟΣΦΟΡΑ €1579 / σόμπα
Λεπτομέρειες
Offer

Medea

ΑΠΟ €1695
-> ΠΡΟΣΦΟΡΑ €1187 / σόμπα
Λεπτομέρειες
Offer

Silvia

ΑΠΟ €2603
-> ΠΡΟΣΦΟΡΑ €1815 / σόμπα
Λεπτομέρειες
Offer

Κασετα βιοαιθανολης 715B

ΑΠΟ €864
-> ΠΡΟΣΦΟΡΑ €450 / κασέτα
Λεπτομέρειες
Offer

Κασέτα βιοαιθανόλης 706

ΑΠΟ €708
-> ΠΡΟΣΦΟΡΑ €200 / κασέτα
Λεπτομέρειες
Offer

Κασέτα βιοαιθανόλης 701

ΑΠΟ €1900
-> ΠΡΟΣΦΟΡΑ €950 / κασέτα
Λεπτομέρειες
Offer

P158 T

ΑΠΟ €3522
-> ΠΡΟΣΦΟΡΑ €2114 / σόμπα
Λεπτομέρειες